Vetlog
Image default
Onderwijs

The Square Mile is een begrip als het om zakelijke taalopleidingen gaat

Een online training technisch Engels, een cursus medisch Engels voor alle medewerkers of een opleiding Engels met een wetenschappelijke insteek? U kunt het vandaag regelen bij The Square Mile. Dit befaamde taleninstituut is van alle markten thuis. Al jarenlang geven de taaltrainers les aan professionals in branches als offshore, financiële sector, gezondheidszorg, industrie en tuinbouw. De trainingen worden volledig aangepast aan de wensen van de klant wat betreft:

  • locatie;
  • leerdoelen;
  • vakgebied;
  • groepsgrootte;
  • planning;
  • startniveau.

Wat dat laatste betreft, is het mogelijk online het taalniveau van de medewerkers te testen. Aan de hand van die taalniveautest krijgt u een goede eerste indruk van de taalvaardigheden van uw mensen.

Een zakelijke taalcursus bij The Square Mile verloopt immer succesvol. Het maakt niet uit of het om een training Nederlands voor expats, een opleiding technisch Duits of een cursus Arabisch voor beginners gaat. Dat succes bij The Square Mile gegarandeerd is, komt omdat het om maatwerk taaltrainingen gaat. Zo meldden we eerder al. Maar laten we de taalopleiders niet vergeten. De meeste van hen zijn native speaker en komen uit de zakelijke wereld. Ze richten de taalcursus zo in dat die voor uw bedrijf en iedere afzonderlijke deelnemers het meeste rendement oplevert. Het contact met The Square Mile verloopt via een van de trainingsmanagers. Ingrid Helsloot is zo’n manager. Ze staat bekend om haar tomeloze inzet, keer op keer. Ingrid legt de lat hoog. Ze gaat voor topkwaliteit taalcursussen én 100% ondersteuning van haar kant. De achtergrond van Ingrid ligt in de reiswereld, arbeidsbemiddeling en marketeerexaminering. Ze ziet zichzelf als de verbindende factor tussen het bedrijf met de cursisten aan de ene kant en The Square Mile met de taaldocent aan de andere kant. Klanten van Ingrid blijven terugkomen en dat zegt eigenlijk genoeg!

Bent u geïnteresseerd in een taalopleiding bij The Square Mile? U kunt telefonisch of per mail een persoonlijk gesprek aanvragen: 071 – 532 33 56, info@thesquaremile.nl.

https://www.thesquaremile.nl/