Vetlog
Image default
Banen en opleidingen

Ervaren Boekhouder+, SPD / NIFA, Exact Online Handel

Wij zoeken een accountant + met 10 jaar ervaring, hij kent Exact Online Trade als zijn broekzak en hoopt aan de slag te gaan bij een snelgroeiend internationaal IT-bedrijf.

Beschrijving van de baan

Volledige SPD2- en / of NIFA-training met ten minste 10 jaar ervaring moet beschikken over exacte online handelservaring, 28 tot 32 uur per week werken. Streef naar een duidelijke structuur en aandacht voor detail. Moet Nederlands en Engels spreken (Engels is de interne taal).

Over het bedrijf

ConnectedMolecules is een jong en snelgroeiend bedrijf, een expert in IoT-toepassingen voor selfservice-machines. Met behulp van onze eigen elektronische apparatuur en software verbinden we bestaande machines (zoals koffie, autowasmachines, toiletpoorten, luchtpompen, etc.) aan betaalrandapparatuur en internet. Onze klanten zijn voornamelijk retailers op mobiele locaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Over de rol

Je bent verantwoordelijk voor de gehele administratieve organisatie van het bedrijf. Dit is meer dan alleen enkele aankoopfacturen en bankafschriften inprikken. Je hebt ruime ervaring in AO-logistiek (inkoop, montage, voorraadbeheer, verkoop). Omdat je repetitieve taken graag automatiseert, heb je ook tijd voor creatief werk, zoals het continu zoeken (proces) verbeteren.

We houden niet van extra rommel, dus werken we zoveel mogelijk in het systeem. We kennen de rapportageperiode niet, omdat de AO-opslagmethode bijna in realtime kan worden bijgewerkt. Debiteuren, crediteuren, voorraden, cashflow, saldi en winsten en verliezen volgen de muziek slechts in korte tijd. Het vraagartikel bestaat niet langer dan 2 dagen. Bedieningselementen en aansluitingen zijn standaardconfiguraties in het systeem.

Als je extra verantwoordelijkheid moet nemen, dan ben je in ieder geval een ster in de spreadsheet. In het systeem gebruiken we ExactOnline Trade Premium voor (voorraad) beheer, en Blue10 voor digitalisering en inkoopfacturen. Ook gebruiken we gegevens van de interne webapplicatie Alchemy om het afwikkelingsproces te verzorgen. Voor kantoortoepassingen werken we samen met Google’s GSuite.

Overige

Ons salaris staat vast, er zijn geen ATV, ADV, training, pensioen en andere regelingen. Houd het simpel. Reiskosten kunnen worden vergoed, maar als je in de buurt woont, is dat beter voor het milieu.

https://www.vindazo.nl/keywords/boekhouder.html