Vetlog
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 1 Weegschaal – Schorpioen en Boogschutter

Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop van deze week in te gaan. Jouw horoscoop voor deze week wordt vervaardigd met behulp van de sterrenbeelden. Hiermee geven wij jou een richting in je leven aangeboden.

Horoscoop Weegschaal

Als je single bent, ben je toe aan een nieuwe romance of heb je een relatie, dan is sterrenbeeld Weegschaal klaar voor een aantal plezierige momenten met je geliefde. Aarzel niet om dingen uit te proberen die je altijd al hebt willen proberen! Breng indien mogelijk een weekend door in een leuk hotel of als je dat niet kunt, gebruik dan je fantasie – als je relatie speciaal voor je is, maak dan stimulerende plannen en voer ze uit.

Gezondheid

Het is het juiste moment om in je gezondheid te investeren! U kunt uw aanvankelijke enthousiasme optimaal benutten door uw nieuw verworven interesse in lichaamsbeweging maximaal te benutten! Pak je fiets en je partner en ga voor aangename tochten in de frisse lucht! Je zult zien dat activiteiten als deze niet alleen je bloedsomloop op gang brengen, maar ook helpen om je hart weer in vuur en vlam te zetten en ze zijn leuk.

Werk

Maak je niet al te veel zorgen als je wat strakker lijkt dan normaal, je bent voorbereid op alle eventualiteiten en eindelijk in staat bent om de projecten aan te pakken die je al geruime tijd hebt uitgesteld. Maak gebruik van je enthousiasme en probeer zoveel mogelijk in teamverband te werken. Wees niet bang om de teamleider te zijn! U beschikt hiervoor over de nodige ‘knowhow’.

Horoscoop Schorpioen

Je ambitie kan niet over het hoofd worden gezien, vooral niet met betrekking tot je liefdesleven. Je bent onbaatzuchtig en attent; je kunt elk teken van verlangen in je geliefde onderscheiden. Maar pas op dat je niet te veeleisend wordt! Dit kan gemakkelijk averechts werken. Je bent zelfverzekerd en charmant; verwen je geliefde, dan is de kans veel groter dat ze goed inspelen op je eigen wensen en behoeften.

Gezondheid

Succes op het werk en in je liefdesleven vereist een gezond lichaam. Voldoende lichaamsbeweging en een vetarme voeding zijn daarom wenselijk en noodzakelijk – wat voor u op dit moment geen probleem zou moeten zijn. Als u op deze doordachte en vastberaden manier met uw gezondheid omgaat, net zoals u momenteel doet op de andere gebieden van uw leven; je zou goed voorbereid moeten zijn op de toekomst.

Werk

Je aangename houding ten opzichte van werk en anderen slaagt. Met vriendelijkheid en degelijkheid creëert horoscoop Schorpioen een no-nonsense werkomgeving. Het is belangrijk dat uw collega’s de manier waarop u bij hen betrokken bent waarderen en aandacht hebben voor wat u te zeggen heeft. U zult blij zijn met het vertrouwen dat u krijgt van collega’s. Het is tijd om meer verantwoordelijkheden op zich te nemen.

Horoscoop Boogschutter

Je enorme energie heeft invloed op je relatie. Je wilt het allemaal en het liefst nu. Dat brengt zeker problemen en mogelijke meningsverschillen met zich mee. In plaats van constant te proberen de dingen op jouw manier te doen, moet je openstaan voor compromissen en proberen de wensen van je geliefde te respecteren. Samen ontdek je een ware intimiteit en deel je heerlijke en spannende ervaringen.

Gezondheid

Blijf zoveel mogelijk in beweging. Buiten zijn en aan lichaamsbeweging doen, ondersteunt de stroom van je energie. Sterrenbeeld Boogschutter beschikt over voldoende kracht, motivatie en doorzettingsvermogen die een innerlijk evenwicht bevorderen wat een positieve invloed zal hebben op je gezondheid. Alle andere gebieden van je leven zullen er ook van profiteren. En dat geeft zeker veel voldoening.

Werk

Je bent ambitieus en volhardt in elke taak, zelfs onaangename taken met gemak beheersen, je bent zeer gemotiveerd om te bereiken wat je wilde bereiken. Omdat alles op rolletjes loopt, kun je trots op jezelf zijn en je doelen hoog stellen. Wees voorzichtig; te veel zelfvertrouwen wordt door uw collega’s gemakkelijk aangezien voor arrogantie – blijf met beide benen op de grond.

Bron:
Zodiac Horoscoop