Vetlog
Image default
Hobby en vrije tijd

Paardrijden op de Veluwe Trail

Ben je een liefhebber van de paardensport en wil je binnenkort eens gaan rijden in een prachtige omgeving? Dan moet je gaan paardrijden bij de Veluwe Trail. Deze route bedraagt meer dan 500 km aan dagtochten om de fantastische natuur en flora en fauna van dit natuurgebied te ontdekken. De Veluwe staan bekend om haar bossen, zandverstuivingen en heides en bieden je alles wat je nodig hebt om helemaal tot rust te komen. Plan een wat langere tocht in waar je meerdere dagen over doet en ontdek de verschillende maneges en overnachtingsmogelijkheden in de omgeving. Of kies een van de mooie dagtochten uit voor een ontspannen dagje rijden.

Laat je verrassen door de prachtige natuur

De Veluwe is een gigantisch beschermd gebied waar de natuur vrij spel heeft. Spot echte Nederlandse edelherten of wilde zwijnen, die alle ruimte hebben in deze beboste streek. De Veluwe Trail is een van de mooiste ruiterroutes van Nederland, waar je heerlijk kunt paardrijden en van de natuur kunt genieten. Zo heb je geen last van fietsers, wandelaars of mountainbikers en kun je rustig met je paard het heerlijke gebied ontdekken. Op de route zijn voldoende rustplaatsen te vinden voor zowel ruiters als paarden. Daarnaast zijn er verschillende stallen, zoals AHC de Waterberg in Arnhem, waar je je paard veilig op stal kunt zetten, terwijl jij rustig in de omgeving overnacht. De manege staat bekend om de ontspannen en prettige omgeving die zij voor jouw dier weten te creëren. Ontdek de mogelijkheden voor een overnachting snel zelf!

Ontdek de service en diensten van deze manege

Heb je zin om binnenkort met je paard op pad te gaan en klinkt manege AHC De Waterberg in Arnhem als een goede plek om jouw paard op stal te zetten? Neem dan contact op met de specialisten die je alles kunnen vertellen over paardrijden op de Veluwe Trail en hun servicemogelijkheden. Zo geniet je binnen no-time zelf van een heerlijk weekendje weg!