Vetlog
Image default
Sport

Hoe werkt vetbevriezen eigenlijk precies?

Hoe werkt het vetbevriezen eigenlijk? Eerst markeren de medewerkers de plekken waar jij geen vet meer wilt, nadat ze het hebben gemarkeerd dan plaatsen de medewerkers de machine op de plekken waar jij geen vet meer wilt. Na een paar minuten wordt de machine -11 graden. Na het bevriezen van je vet word je buik of de plek waar jij je vet weg wilt wordt de plek gemasseerd en je eigen lichaam doet verder alles echt zelf. Hoe wordt het dan ook vanzelf uit je lichaam gehaald? Je cellen zijn half dood en heel koud waardoor je systeem denkt dat ze er niet horen en afwijken van wat het eigenlijk wel moet zijn. Ze doen dan de vetcellen weg via dus een natuurlijke manier.

Ervaringen

Veel mensen hebben de speciale behandelingen gedaan. Niemand heeft een slechte ervaring gehad tot nu toe. Niemand heeft last gekregen of pijn voor, tijdens en na de behandelingen. De mensen zeggen dat ze allemaal goed en hetzelfde zijn behandelt. Het proces werd goed uitgevoerd. De klanten zijn dus allemaal tevreden met de behandelingen en met het resultaat. Veel vet wat is bevriest is allemaal weg.

Welke plekken kan je het allemaal doen?

Je kan het op meerdere plekken doen op je lichaam. Het kan op je buik, arm, billen, benen, heupen en nog meer Je kan op veel plekken al je vetcellen weghalen door het laten te bevriezen. Door je vet te bevriezen zijn ze dus dood en denkt je systeem dat ze niet goed meer werken. Je goede cellen denken dus dat ze bevroren cellen niet meer goed werken of dat ze slecht zijn en halen ze dus de bevroren cellen uit je lichaam door het masseren wordt alles nog los gemaakt geschud in je lichaam.