Vetlog
Image default
Sport

Nieuw trimvest, ademautomaat of ander soort duikersapparatuur nodig?

Als frequent duiker dient u uw duikersbenodigdheden op den duur te vervangen, zoals bijvoorbeeld uw trimvest. Na de nodige duiktrips is uw apparatuur op een gegeven moment aan vervanging toe. Ook als u nog niet zo vaak hebt gedoken, kunt u misschien op zoek zijn naar duikapparatuur. Of misschien bent u van plan om te gaan duiken, maar heeft u dit nog nooit gedaan. Ook dan kunt u op zoek zijn naar duikersmateriaal. Denkt u er trouwens wel aan om een duikerscursus te volgen als u nog nooit hebt gedoken?

Tijdens een duikerscursus leren omgaan met uw trimvest en andere materialen

Als starter op duikgebied doet u er goed aan een duikerscursus te volgen. Tijdens een cursus leert u theorie over het duiken en leert u ook hoe u op een juiste manier met de verschillende duikersapparatuur om moet gaan. Als de cursus ten einde is, krijgt u een duikerscertificaat. Een duikerscursus is ook online te bestellen.

Gebruik maken van een trimvest

Met een trimvest kunt u ervoor zorgen dat u blijft drijven indien u dit wenst, of juist meer naar beneden zakt. Dit doet u door lucht in of uit het vest te laten lopen. Dit wordt ook wel trimmen genoemd. Het trimvest is aan uw zuurstoftank verbonden. Hier is ook uw ademautomaat aan bevestigd. Door een ademautomaat te gebruiken kunt u op dezelfde manier als bovenwater ademhalen.

Koop uw duikersbenodigdheden in een winkel of online

Voor veel verschillende duikersbenodigdheden, waaronder een ademautomaat, kunt u terecht bij Herman Lieven. Deze duikwinkel bestaat uit zowel een winkel in ’s-Hertogenbosch, als een webshop. De winkel heeft een zeer groot assortiment aan duikersartikelen. Van zowel verschillende bekende duikersmerken, als goedkopere varianten. Voor vragen en het inwinnen van advies kunt u ook in de winkel terecht, of u kunt simpelweg even bellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt vetbevriezen eigenlijk precies?

Sportscholen eindelijk weer open

Hoe kies je de beste zaalvoetbalschoenen uit?