Vetlog
Image default
Vakantie

Deze kleinschalige camping bij Bergen op Zoom is ideaal

U wilt met de kinderen lekker op vakantie, maar vooral niet te lang in de auto hoeven te zitten. Overweeg het dan zeker om in eigen land de tent op te zetten. Dit kan bijvoorbeeld ideaal bij Camping Dassenplas, vlakbij Bergen op Zoom. Deze camping is namelijk ideaal voor jong én oud. De camping is gelegen op een weiland met weidse uitzichten op de rest van de omgeving. Dat maakt de regio West-Brabant zo prettig. De camping heeft 25 staplaatsen en is daarmee dus zeker een kleinschalige en rustige camping te noemen, dat is ideaal wanneer u uw drukke leven wilt ontvluchten.

Er zijn tal van activiteiten te ondernemen op en rondom deze camping

Wanneer u gaat kamperen wilt u natuurlijk niet alleen maar de hele vakantie in of voor uw tent zitten. Het vrije gevoel van kamperen zorgt er ook voor dat u lekker de omgeving wilt verkennen. Dat kan perfect vanaf deze camping bij Bergen op Zoom. Het vlakke landschap leent zich ideaal voor kilometerslange fietstochten of dagtripjes naar vestingsstadjes in de buurt. U kunt zelfs gemakkelijk vanuit de camping naar Antwerpen. Daarnaast bevindt deze boerencamping zich naast ‘De Dassenplas’. Deze plas biedt tal van mogelijkheden voor verkoeling in de zomer, maar kan ook gebruikt worden om in te vissen. Wilt u toch graag een dagje op de camping blijven? Dan kunnen de kinderen zich urenlang uitleven in de speelplaats met trampoline, terwijl u rustig geniet van een drankje bij uw tent.

Reserveer snel uw plaats voor uw volgende vakantie

Gezien de kleine hoeveelheid staplaatsen is het voor deze camping bij Bergen op Zoom aan te raden om snel een plek te reserveren. Dit doet u door de contactgegevens op de website te raadplegen of het reserveringsformulier in te vullen. Voor u het weet, zit u met uw benen hoog te genieten van de stilte op deze prachtige camping.