Vetlog
Image default
Bedrijven

Geen slapeloze nachten meer dankzij bedrijfsbeveiliging

Na een lange en energieke dag werken sluit je je bedrijf af om vervolgens richting huis te gaan. Je werknemers zijn al vertrokken en iedere dag ben jij degene die de laatste checks doet, voordat je het pand op slot draait. Met enige onrust vertrek je naar huis en geregeld spookt door je hoofd of alle ramen wel dicht zijn en of je de deur goed op slot hebt gedaan. Het laatste dat je wilt is dat je bedrijfspand ten prooi valt aan mogelijke inbrekers die dure en waardevolle spullen mee willen nemen.

Om die zorgen en angsten weg te halen, doe je er goed aan bedrijfsbeveiliging van Young Security in te zetten. Want je helpt jezelf niet aan een goede nachtrust als je voortdurend bang bent dat ongenode gasten zich via een openstaand venster naar binnen wurmen. Wil je van die zorgen af en meer weten over professionele bedrijfsbeveiliging? Lees deze blog over de diensten waar je gebruik van kunt maken en wat de vervolgstap is voor jouw bedrijf.

Bedrijfsbeveiliging die aansluit op jouw wensen

Terwijl jij ’s avonds thuis op de bank je werkzaamheden even achter je laat, zijn de beveiligers van Young Security op locatie om je bedrijf te beveiligen. Afhankelijk van jouw wensen kun je bedrijfsbeveiliging inzetten om zeker te weten dat niemand zomaar naar binnen weet te dringen. De bedrijfsbeveiliging wordt op maat verzorgd, dus net wat bij jouw bedrijf past. Dat betekent dat niet alleen in de avond- en nachturen je pand beveiligd kan worden, ook overdag en als je zelf aan het werk bent, zet je extra beveiliging in. Is je bedrijf gevestigd in een risicovol gebied waar in de afgelopen maanden opvallende inbraken zijn geweest of werk je met waardevolle spullen die in trek zijn bij dieven, dan is bedrijfsbeveiliging op klaarlichte dag geen overbodige luxe. Naar wens laat jij je bedrijf beveiligen door Young Security, een bureau dat zijn professioneel en ervaren beveiligers inzet om de veiligheid van jouw pand te waarborgen.

Diverse diensten binnen bedrijfsbeveiliging

Hoe ziet zo’n bedrijfsbeveiliging er uit? Om een goede indicatie te krijgen van het pand en de omgeving, komt Young Security bij je langs. Niet alleen spreek je je wensen en verwachtingen uit, het pand waarin je je bedrijf hebt ondergebracht wordt nauwkeurig onder de loep genomen met een inventarisatie van alle deuren, kozijnen en sloten. Op die manier wordt in kaart gebracht hoe groot de toegankelijkheid van het pand is voor gasten die niet welkom zijn. Is voor de beveiligers duidelijk hoe het gebouw eruitziet en wat de kwaliteit is van alle toegangsdeuren en sloten, dan kunnen zij je helpen bij de bedrijfsbeveiliging van jouw pand. Hieronder vallen verschillende diensten waar je gebruik van kunt maken.

  • Receptiediensten: de beveiligers van Young Security beveiligen de ingang van je bedrijfspand, hotel of bank, zodat ongenode gasten niet binnenkomen. En mensen die wel welkom zijn, worden door de beveiligers hartelijk ontvangen.
  • Brand- en sluitrondes: niet alleen bedrijfsbeveiliging tegen inbraak, maar ook tegen brandgevaar. Je wilt immers geen risico lopen dat je bedrijfspand wordt verwoest als gevolg van een brand.
  • Alarmopvolging: gaat er een alarm af, dan zijn de beveiligers van Young Security vrijwel meteen ter plaatse.
  • Controlerondes: standaard maken de beveiligers een zelfde ronde om te controleren of zich geen verdachte situaties voordoen.
  • Collectieve beveiliging: jij en je buren op het bedrijventerrein kunnen gezamenlijk bedrijfsbeveiliging inzetten om alle panden tegelijk te bewaken.

Gebruikmaken van de bedrijfsbeveiliging van Young Security?

Zorgt de angst voor mogelijke inbraken of een branduitbraak in je bedrijf ervoor dat je ’s nachts te vaak wakker ligt? Laat die angst niet langer je nachtrust beïnvloeden. Met de bedrijfsbeveiliging van Young Security maken inbrekers geen kans meer om jouw pand binnen te sluipen. Je kunt vertrouwen op de expertise van de getrainde beveiligers die jouw bedrijfspand beschermen tegen onwelkome gasten.