Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

De goede kanten van botox

Als het over botox gaat hangt er vaak een negatieve lading overheen. Niet zo gek ook, want de media zit er bovenop als er weer wat misgegaan op dit gebied. Met name bekende mensen die een dergelijke behandeling hebben ondergaan en waarbij het iets te goed zichtbaar is worden breed uitgemeten. Maar botox heeft ook positieve kanten. En zeg nou zelf, iedereen die de veertig gepasseerd is heeft toch weleens nagedacht over een subtiel spuitje. Binnen een kwartiertje (langer duurt de behandeling niet) ben je van je rimpels af. Of zijn ze in ieder geval veel minder duidelijk zichtbaar.

Het is dan ook niet voor niets dat botox zo populair is bij fotomodellen en filmsterren. En hoewel je vaak de slechte voorbeelden te zien krijgt, kan botox ook een erg mooi effect geven. Het kan juist net de paar oneffenheden in je gezicht camoufleren, waardoor het eigenlijk heel subtiel is. Mensen zullen het wel aan je zien, maar waarschijnlijk zullen ze niet eens aan botox denken. Daarbij is botox veel effectiever dan al die extreem dure zalfjes die er tegenwoordig op de markt zijn. Wel is natuurlijk belangrijke om een goede cosmetisch arts of kliniek te hebben. In faceland heb je in ieder geval een goede!

Het grootste voordeel van botox is dat je in een mum van tijd van je rimpels af bent geholpen. Ook zorgt botox er vaak voor dat je er minder vermoeid uit ziet. Het is namelijk zo dat de rimpels rondom de ogen vaak zorgen voor een vermoeide uitstraling. Kraaienpootjes zullen verleden tijd zijn met botox. Daarbij is botox niet permanent. Mocht je toch niet zo tevreden zijn met het resultaat, dan heb je binnen een paar maanden je oude gezicht weer terug. Maar in praktijk gaat het meestal op tegenovergestelde wijze. Als men eenmaal met botox is begonnen wil men niet anders meer. Door de jaren ontwikkeling zijn de prijzen Botox behandeling ook niet zo duur meer.

http://faceland.nl