Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Samsung Galaxy S8: de meest kwetsbare smartphone ooit

Nog niet heel lang geleden is de Samsung Galaxy S8 op de markt verschenen. Op het eerste oog een prima toestel. Maar volgens de Amerikaanse verzekeraar SquareTrade is dit onlang verschenen model met een respectabele afstand de meest kwetsbare smartphone ooit gemaakt.

 

NIET LATEN VALLEN

In een onlangs verschenen video bleek al dat de Samsung Galaxy S8 vrij kwetsbaar is voor schade. Het onlangs verschenen rapport van SquareTrade draagt alleen maar bij aan dit vermoeden. Na het uitgebreid raadplegen van diverse telefoon reparateurs, is gebleken dat het Infinity Display de voornaamste boosdoener is. Het Infinity Display heeft betrekking op de zo goed als randloze zijkanten. Dit ziet er prachtig uit en is heerlijk voor het kijken van video’s, maar een kleine val kan hierdoor wel al voor onherstelbare schade zorgen.

 

Gorilla Glass

De Samsung Galaxy S8 wordt gekenmerkt dor de Corning Gorilla Glass 5, wat zowel op de voorkant als de achterkant zit. Dit glas wordt aan de randen samengehouden door een dun, metalen randje. Hier zit een vrij hoge druk op, waardoor het glas snel barst nabij de randen als het toestel valt. Er is wel één groot voordeel. Want mocht je een dergelijk toestel hebben aangeschaft, en het is toch te laat, dan is het relatief goedkoop om deze te laten repareren. Vooral als je dit doet bij GSM Paradise.

 

Jouw smartphone laten repareren bij GSM Paradise

GSM Paradise is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de reparatie van iedere denkbare smartphone of tablet. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S8. Behalve het scherm en de achterkant kun je bij ons ook de accu van jouw toestel laten vervangen.

Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is bij onze telefoon reparatie winkel? We vertellen je graag meer op onze website. Bekijk de mogelijkheden op GSM Paradise en we zien je graag verschijnen in één van onze filialen.

 

https://www.gsm-paradise.nl/