Vetlog
Image default
Bedrijven

Handige voordelen van een elektrische sfeerhaard

 

Een elektrische sfeerhaard is tegenwoordig zeer populair, ook neemt de populariteit drastisch toe. Dit komt doordat een elektrische sfeerhaard erg veel voordelen met zich mee brengt. Hier kun je alle voordelen lezen, wie weet koop jij misschien na dit artikel binnen no-time je elektrische sfeerhaard! 

  • Een elektrische sfeerhaard is zeer praktisch

Een elektrische sfeerhaard is het perfecte alternatief voor een traditionele open haard. Een sfeerhaard is in een aantal opzichten zelfs beter dan een klassieke open haard. Een elektrische sfeerhaard is namelijk zeer praktisch. Een elektrische sfeerhaard heeft erg weinig onderhoud nodig, alleen de installatie et voila! Hij staat en je hoeft niet veel onderhoud te bieden. Een klassieke open haard brengt veel meer werk met zich mee. Het is namelijk noodzakelijk om een rookkanaal te hebben. Dit kan erg lastig zijn en veel geld kosten. Een traditionele open haard heeft ook geen aan en uit knop, hier zal je dus altijd op moeten blijven letten als het brandt. 

  • Een elektrische sfeerhaard biedt meer veiligheid

Naast het feit dat een elektrische sfeerhaard zeer praktisch is, biedt een elektrische sfeerhaard ook veel meer veiligheid. Het is wel algemeen bekend dat een apparaat waar vuur een rol bij speelt gevaren met zich mee brengt. Als er kinderen bij zijn is het nog belangrijker om altijd een oogje te houden op een klassieke open haard. Bij een elektrische haard is dit niet het geval. Een elektrische sfeerhaard zie je wel levensechte vlammen, maar geen gevaren van echte vlammen. Deze worden namelijk gevormd door LED-vlammen. Zeer veilig en kindvriendelijk dus!

  • Elektrische sfeerhaarden zijn energiezuinig

Elektrische sfeerhaarden zijn erg zuinig. De LED-lampen spelen hierin een rol. Het verlichten en het verwarmen gaat allemaal veilig en zuinig. 

  • Geschikt bij elk interieur en elke kamer

Een elektrische sfeerhaard kan individueel geplaatst worden, zonder enige rookkanalen en dergelijke elementen. Het enige wat belangrijk is, is ruimte en stroom!