Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

De leukste hotspots in Barcelona

De meeste mensen worden gelijk verliefd op Barcelona wanneer ze eenmaal naar deze stad zijn geweest. Je hebt hier werkelijk alles in de buurt: prachtige stranden, leuke eettentjes, rustige parken en kunst. Naast de bekende highlights die iedereen tijdens een stedentrip Barcelona waarschijnlijk al wel eens heeft gezien, kent deze bruisende stad nog veel meer leuke, soms nog onontdekte plekjes. Over deze plekjes lees je meer in dit artikel!

 

Als eerste heb je La Boqueria. Dit is een van de grootste versmarkten in heel het land. Je vindt deze overkapte markt halverwege de Ramblas. Wanneer je er naar binnen loopt wordt je gelijk aangenaam verrast door alle heerlijke geuren en prachtige kleuren die hier te vinden zijn. Je kunt er werkelijk van alles halen: gezonde sapjes, heerlijke vers gevangen vis en groente en fruit. Bovendien kent deze plek ook meerdere tapastentjes, waar je tijdens een dagje shoppen lekker even kan gaan lunchen. 

 

De volgende plek die je zeker moet bezoeken tijdens je vakantie naar Spanje in Barcelona, is de Bunker el Carmen. Dit punt biedt je uitzicht over de hele stad, echt prachtig! Vooral wanneer je de zonsop- of ondergang eens goed wilt bekijken, moet je hier zijn. Er zijn nog niet zoveel toeristen, omdat, buiten de locals, nog niet veel mensen van deze locatie weten. Dat is ook een van de redenen dat het (nog) gratis is om er te komen! 

 

Tot slot heb je nog El born. Dit is een heerlijke wijk in Barcelona. Dit is een bruisende wijk waar je hartstikke veel eetgelegenheden vind, mooie boetiekjes en diverse musea. Bovendien lig je zo op het strand. Dus een ochtendje shoppen is op deze plek perfect te combineren met een middagje flaneren op het strand. Dit is een ideale wijk om gewoon lekker doorheen te slenteren terwijl je alle indrukken in je opneemt. Ook het nachtleven is hier fantastisch! 

http://www.vakantiespanje.nl