Vetlog
Image default
Woning en Tuin

Opties voor serre aanbouw

Wanneer je kiest voor het laten bouwen van een serre heb je de keuze uit verschillende opties hiervoor. Een van de meest populaire opties in Nederland is serre aanbouw.

In Nederland is serre aanbouw heel populair omdat het verbonden is met de woning. De bewoners hoeven dus het huis niet uit om bij de serre te komen. Bij een vrijstaande serre is dit wel het geval omdat het niet verbonden is met de woning. In Nederland hebben we helaas vaker slecht dan goed weer en hierdoor is serre aanbouw gewoon praktischer. Je kunt zo zelfs in slecht weer gewoon gebruik maken van de serre.

Veruit de meeste serres die in Nederland gebouwd worden zijn dan ook verbonden met de woning. Aan de tuinzijde wordt het aan de woonkamer of keuken gebouwd. Zo hebben de bewoners er een zitkamer of eetkamer bij en word hun huis een stuk groter.

Vraag wel altijd een offerte aan voor serre aanbouw om te kijken hoeveel het gaat kosten, maar ook om te kijken of het wel mogelijk is. Het is namelijk niet bij alle type woningen mogelijk om een serre aan te bouwen. Wanneer je een offerte aanvraagt zal het bedrijf hiernaar kijken en weet je ook meteen of het wel mogelijk is.

slimster.nl/

aannemer-gigant.nl/

Serre bouwen