Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

De Nederlandse Provider, voor jou

De Nederlandse Provider maakt telecom voor jouw organisatie gewoon weer ongewoon simpel. Bij ons zijn er al duizenden bedrijven geholpen door de Nederlandse Provider met bellen en internetten, en we hopen dat jij onze volgende klant wordt. Misschien ben je al bekend met De Nederlandse Provider door het verdwijnen van de ISDN lijnen en het overstappen naar VoIP bellen. Dit is inderdaad één van de services die De Nederlandse Provider aanbiedt. Niet alleen helpen wij met het overstappen naar VoIP bellen, maar kijken we ook naar welke methode van VoIP bellen het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Cloud telefonie van de Nederlandse Provider

Bij de Nederlandse Provider is het mogelijk om van de ISDN lijnen over te stappen naar VoIP bellen door middel van cloud telefonie. Wat houdt dat in? Bij cloud telefonie krijgt jouw organisatie van de Nederlandse Provider een gloednieuwe telefooncentrale die gewoon in de cloud zit. Het voordelige hiervan is dat jouw organisatie hierdoor geen dure onderhoudscontracten meer hoeft af te sluiten, en daarnaast ook flink bespaart op gespreks- en abonnementskosten. Daarnaast heeft de Nederlandse Provider nog meer voordelen voor cloud telefonie. Het integreren van nieuwe functies is namelijk met cloud telefonie ook veel gemakkelijker, zoals vast-mobiel integratie.

SIP trunk van de Nederlandse Provider

Naast cloud telefonie biedt de Nederlandse Provider ook SIP trunk aan als methode van VoIP bellen. Het voordeel van SIP trunk is dat jouw organisatie blijft gebruik maken van de oude telefooncentrale. Dit houdt in dat er geen apparatuur verwisseld hoeft te worden, en dat scheelt een hoop gedoe. Daarnaast is een ander voordeel van de Nederlandse Provider voor SIP trunk het feit dat je ook met deze methode van VoIP flink bespaart op gespreks- en abonnementskosten.

Bezoek onze website

Ben je al benieuwd geworden naar hoe de Nederlandse Provider jou kan helpen met telecom, zakelijk bellen of zakelijk internet? Neem dan eens een kijkje op de website van de Nederlandse Provider, dan zie je meteen wat we allemaal voor je kunnen doen. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op via de online chatbox!