Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

VT2000 – VvE beheer in Rotterdam

 

Bij VT2000 bent u voor verschillende diensten aan het juiste adres. De diensten die worden aangeboden zijn het secretarieel beheer, het financieel beheer en het bouwkundig/technisch beheer. Zowel het hele beheer, als een deel van het beheer kan uit handen worden genomen.

Secretarieel beheer

VT2000 kan het secretarieel beheer voor u uit handen nemen. Bij het secretarieel beheer staat de ledenvergadering centraal. Het secretarieel beheer is erg divers, van het organiseren van een ledenvergadering tot het aanleggen en bijhouden van een ledenregister. Daarnaast is VT2000 erg transparant naar de klanten toe. Het bedrijf werkt met het programma Twinq. Twinq geeft de eigenaren volledig inzicht in de administratie van de VvE door middel van een persoonlijke inlogcode.

Financieel beheer

Het financieel beheer is erg belangrijk voor een Vereniging van Eigenaren. Daarbij is ervaring, vakkundigheid en kennis erg belangrijk en dit heeft VT2000. VT2000 doet de debiteuren en crediteurenbewaking en het opstellen van de jaarrekeningen. Daarnaast zal het bedrijf ook een jaarlijkse begroting opstellen waarin onder andere de kosten voor werkzaamheden aan het pand worden meegenomen.

Technische beheer

De bereikbaarheid van VT2000 is 24 uur per dag en 7 dagen in de week, dankzij de calamiteitendienst. Het bedrijf werkt samen met vaste leveranciers waardoor de kosten lager uitvallen. U kunt voor het technische beheer bovendien vertrouwen op de expertise van de bouwkundige beheerders. Deze bouwkundige beheerders werken al jarenlang voor verschillende VvE’s en hebben dus erg veel ervaring.

Contact

 Wilt u meer informatie over VT2000 en onze toegevoegde waarde omtrent uw VvE beheer in Rotterdam? Stuur ons een mailtje via info@vt2000.nl of neem telefonisch contact op via 0174-286262. Daarbij willen wij u graag attent maken op onze overstapservice.

Heeft u een VvE in Amsterdam, en wilt u toch liever een VvE beheerder uit de regio? Schakel dan De Amsterdamse VvE Beheerder in!