Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Waar uitgaan in Rotterdam?

Rotown

Deze gezellige kroeg vind je in hartje Rotterdam aan de Binnenweg. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Op diverse avond kun je er een concert bezoeken en op woensdag is de open-mic avond waar nieuwe, beginnende artiesten komen spelen.

 

Pardoen

Een begrip in het Rotterdam studentenleven. Deze kroeg vind je bij de Oude Haven, omringt door een hele hoop andere, ook leuke cafés. Je kunt hier vooral terecht voor een lekker biertje. Dit kleine, gezellige studenten café heeft een no nonsens houding. Sinds kort kun je er ook lekker borrelhapjes bestellen. Tip: ga zomers ook eens naar het terras, je hebt er fantastisch uitzicht en je kunt genieten van die lekkere biertjes.

 

TOFFLER

TOFFLER is een ondergrondse, kleine club waar vooral techno en elektro muziek gedraaid wordt. De club ligt aan de Weena, dichtbij het station Rotterdam Centraal. Op het eerste gezicht lijkt het misschien maar klein, maar als je eenmaal beneden staat is dat heel anders.

 

Annabel

Annabel ligt vlak bij het station Rotterdam Centraal, aan de Schiestraat. De ene avond treden er bandjes en zangers op, de avond daarna komt een DJ. De optredens verschillen van onbekende tot bekende artiesten. De akoestiek is goed. In het weekend gaat het dak eraf.

 

Club Vie

Deze club ligt aan de Maas, met prachtig uitzicht over rivier. Er zijn twee zalen waar verschillende muziek wordt gedraaid. Je kunt hier heerlijk losgaan op dance, house en R&B muziek. De lichtshow is ook indrukwekkend. Een leuke plek voor een avondje dansen met vrienden.

 

BAR

Dé plek om je donderdagavond door te brengen. Je vindt BAR aan de Schiekade, dus lekker centraal gelegen. Er hangt een beetje een alternatief sfeertje, met hippe mensen en lekkere muziek.

 

Wil je de avond lekker thuis beginnen? Kies dan eens voor een waterpijp. Hier vind je de beste waterpijp tabak en diverse shisha smaken.

https://premium-hookahs.nl/