Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

zakelijke telefonie van Voipzeker

Zakelijke telefonie zonder zorgen 

Eén geïntegreerde oplossing voor bedrijfscommunicatie. VoIPZeker ondersteunt uw bedrijf en verbetert de bereikbaarheid. Bij IP-telefonie wordt het internet of ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en date samen te voegen. Het werken met VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden. Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie. Goede bereikbaarheid begint met een goed dialplan. U krijgt een offerte op maat en weet u precies waar u aan toe bent. Daardoor heeft u geen verrassingen achteraf. VoIPZeker is flexibel en groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden. Met daarnaast contracten zonder zorgen. U krijgt geen langlopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Het is helder, transparant en gewoon maandelijks opzegbaar.  

VoIP telefonie op een 088 nummer 

Een 088 is een goed voorbeeld van een telefoonnummer voor zakelijke telefonie. Met nummer is het mogelijk iedereen te voorzien van een eigen doorkiesnummer. Hiermee worden bellers doorverbonden naar een specifiek toestel aan de hand van beschikbare medewerkers, tijdstippen en eventueel een keuzemenu. Veel bedrijven nemen tegenwoordig een 088 nummer voor een zakelijke uitstraling. Dit is omdat het specifieke bedrijfsnummers zijn. Daarnaast zijn deze bedrijfsnummers overal in Nederland hetzelfde. Ze zijn niet gebonden aan een regio. Voor grote bedrijven met veel dochterondernemingen zijn 088 nummers ideaal. Een 088 nummer kan ook vanuit het buitenland worden gebeld. Dit is met name belangrijk voor organisaties als transportbedrijven, welke dagelijks in contact staan met het buitenland.  

 

Om meer te weten te komen wat VoIPZeker voor u kan betekenen in combinatie met een 088 nummer, belt u naar 0800-0845. U kunt natuurlijk ook de website bezoeken.  

 

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/088-nummers.html

Gerelateerde artikelen

Webshop bureau met stijl!

Alternatieven tegen verveling

Taxi Zoeterwoude