Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Zet al het werk in de cloud

Meegaan met de tijd. Het klinkt best een beetje afgezaagd. In feite gaat iedereen mee met de tijd, want voor een ieder tikt de tijd even snel weg. Wat is de tijd dan in dit geval? Voor het te filosofisch wordt: er zit wel een boodschap in waar je iets aan hebt. Zeker waar de werkgever iets aan heet. Als commerciële organisatie is het doel winst te maken en geld te verdienen. Dat kan door de concurrent te slim af te zijn en het beter te doen dan anderen. In die zin viert het recht van de sterkste hoogtij in onze kapitalistische economie. In onze prestatiemaatschappij. Het moet meer en beter. Sneller en efficiënter.

Binnen het bedrijf zou je dit ook slim aan kunnen pakken. Met name op het gebied van ICT is er echt een wereld te winnen. Apparaten worden zo slim tegenwoordig, dat ze de mens echt wel te boven gaan. Als ze goed worden aangestuurd door mensen, tenminste. En dat is cruciaal. Mensen zijn nog altijd creatiever dan robots en zullen altijd uniek blijven.

Hoe breng je de ICT dan op orde? In ieder geval moet je kijken naar de ontwikkeling van werken in de cloud. Dat is iets wat je niet voorbij kunt laten gaan en zal veel verschil maken. Cloud Software kan helpen om altijd en overal bij het werk te kunnen. Samenwerken verloopt soepeler en je hoeft eigenlijk alleen nog maar een latop, of mobiel of normale pc bij de hand te hebben om toegang te hebben tot alles wat van belang is bij het werk. Als je zo’n digitale werkplek wilt opzetten, loont het om te kijken naar goede ict support. Naar mensen die het bedrijf verder helpen door hun specialisme en ervaring. Zo kan de digitale werkplek echt uitgroeien tot de spil van het bedrijf en heb je een streepje voor op de concurrent.

 

https://www.danteck.nl