Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Goedkope koffiebeker

 

In het geval dat u deskundig VvE beheer voor regio Amsterdam wilt dan kunt u terecht bij ons. Als expert in het beheren van gebouwen kunnen we ieder aspect uit handen nemen om het voor u en de leden van de Vereniging van Eigenaren gemakkelijk te maken. De Amsterdamse VvE Beheerder biedt daarvoor verscheidene diensten die elk van groot belang zijn voor het succesvol blijven beheren van een VvE.

We onderscheiden de volgende diensten die u bij ons kunt afnemen voor Amsterdam en omstreken. U kunt bij ons kiezen voor financieel administratief en voor secretarieel administratief beheer. Daarmee zijn twee zeer belangrijke onderdelen van het vastgoed door een professional in handen genomen. Een ander cruciaal punt is de bouwkundig en technisch beheer waarbij een MJOP wordt opgesteld. Voor meer informatie over deskundig VvE beheer in Amsterdam kunt u op onze site terecht.

Gebouwen beheren

Het is goed mogelijk om uw gebouwen volledig door ons te laten beheren. Dat kan gaan om bedrijfsverzamelgebouwen, appartementen, wooncomplexen en scholen. Laat VvE beheer voor Amsterdam over aan ons en u hebt er geen omkijken meer naar. We doen de de financiën, de boekhouding en al het secretariële werk. Uiteraard doet de Amsterdamse VvE Beheerder nog meer. We inspecteren de gebouwen en complexen en letten erop dat het MJOP (meerjarenonderhoudsplan) wordt nageleefd. Als dat plan er niet is zullen onze bouwkundigen die opstellen. Op die manier krijgt het vastgoed dat uw Vereniging van Eigenaren goed regelmatig onderhoud waardoor het aan de veiligheidseisen blijft voldoen. Kijk op onze website voor een overzicht met wat we met ons deskundig VvE beheer voor u in Amsterdam kunnen doen.

Administratie laten doen

Wil het VvE beheer te Amsterdam prima verlopen dan is het noodzakelijk dat de administratie op correcte wijze wordt beheerd. Onze deskundigen kunnen u helpen met het uitvoeren van financiële taken waarbij er plannen worden gemaakt, facturen worden verstuurd en de meest gunstige verzekeringen worden afgesloten. Verder kan de Amsterdamse VvE Beheerder tevens voor hoogwaardige secretariële administratieve diensten zorgen waarbij we alle communicatieve taken beheren.