Vetlog
Image default
Bedrijven

Kies een fiets die bij jou past bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland

Wanneer je een nieuwe fiets gaat kopen, zijn er verschillende keuzes die je moet maken. Wat voor soort fiets zoek je en waarvoor wil je hem gebruiken? Naar welk merk gaat jouw voorkeur uit? Wil je daarnaast een nieuw of tweedehands model kopen? Het zijn allemaal vragen die belangrijk zijn bij het uitzoeken van een fiets. Wanneer je immers in de stad woont en slechts kleine afstanden aflegt, heb je een andere fiets nodig dan wanneer je lange afstanden wilt maken of zelf fietst als sport. Ook het merk kan hier een rol in spelen. Wanneer je eenmaal besloten hebt wat voor fiets je wilt kopen, rest nog de vraag: waar kun je de fiets het best aanschaffen? Woon je in Zuid-Holland en zoek je een ervaren fietsenwinkel? Neem dan eens een kijkje bij Atlas Fietsen.

Ook voor reparaties en onderhoud zit je hier goed

Atlas Fietsen is een ervaren fietsenwinkel die voor mensen in Zuid-Holland goed bereikbaar is. Ze hebben namelijk meerdere vestigingen in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Daarnaast kun je hun aanbod ook online bewonderen en fietsen, onderdelen en accessoires eenvoudig bestellen. Wil je geen nieuwe fiets kopen, maar is je huidige fiets aan een reparatie of onderhoud toe? Ook dan kun je bij deze specialist terecht. In hun werkplaats hebben ze al vele fietsen gerepareerd. Door hun vakkundige medewerkers ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier. Ben je niet in de mogelijkheid om langs te gaan en je fiets af te geven? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice.

Neem contact op voor vragen en advies

Of je nu op zoek bent naar een andere fiets, je huidige fiets wilt laten repareren of diverse onderdelen en accessoires nodig hebt; bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland zit je goed! Ga naar een van hun vestigingen in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer en bespreek jouw wensen of bekijk het aanbod online. Heb je vragen of wil je advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van Atlas Fietsen via de contactgegevens op hun website. Ze helpen je graag verder!