Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Milieuvriendelijke reiniging voor uw kleding

Het komt iedereen wel eens voor, heb je je lievelingstrui aan en dan komt er jammer genoeg een vlek op die je er zelf niet uit krijgt. Een stomerij zorgt er voor dat je kleiding stuk op een professional manier gewassen wordt en gestreken. Tevens bied een stomerij vaak ook de mogelijkheid om lastige reparaties uit te voeren voor kledingstukken.

Een stomerij kan ook wekelijks bedrijfskleding schoonmaken. Bedrijfskleding is natuurlijk zeer belangrijk voor een organisatie en voor vele bedrijven ook het visite kaartje. Het is dan van belang dat werknemers er netjes en verzorgd bij lopen. Een stomerij maakt niet alleen kleding schoon maar ook leer, suede, bont, vloerbekleding en gordijnen. Tevens kunnen ze er voor zorgen dat de spullen die u meeneemt ook weer netjes gestreken worden.

Stomerijen breiden zichzelf tegenwoordig uit, daarom repareren veel stomerijen ook kledingstukken. Dus ze kunnen niet alleen artikelen reinigen, maar ze voeren ook kleine reparaties uit. Hierbij kun je denken aan het aanzetten van een knoop, het vastzetten van een naad. Ook kunnen ze mouwen inkorten en verschillende soorten broeken.

Stomerij Panda is de eerste stomerij in Nederland die volledig gebruikmaakt van het milieuvriendelijke reinigingsproces genaamd  GreenEarth Cleaning. Zij gebruiken reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn met pure vloeibare siliconen. Deze siliconen zijn geurloos en bevatten natuurlijke elementen. Tevens  wordt er  geen gebruikgemaakt van gevaarlijke chemische stoffen. Het bedrijf beschikt ook over een ophaal en breng service, dit is natuurlijk ideaal. Als je geen tijd meer hebt om je kleiding stuk op te halen wordt dit naar je gebracht!

Panda stomerij zorgt er ook voor dat u geen stress over uw kleiding hoeft hebben op uw grote dag. De bruidsjurk wordt nauwkeurig gewassen en gestoomd, het zelfde geldt voor het kostuum. Meer informatie over de panda stomerijen en de verschillende locaties is te vinden op de website: www.stomerijpanda.nl

http://www.stomerijpanda.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

Computer laten repareren Noordwijk

Kartonnen dozen van de Dozenhal

Zet al het werk in de cloud