Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Verschillende radio stations op één website

Je kent het wel een lange ritje in de auto of een lange dag op werk. Dan is het natuurlijk fijn om afleiding te hebben en een leuke muziekje op te hebben. Een radiozender is dan ideaal omdat je zelf niet een nummer hoeft uit te kiezen en hierdoor verschillende soorten nummers hoort.

Radioguide fm is een website waar verschillende soorten radiostations op staan. Je hoeft dus niet telkens naar een andere website te swtichen, als je naar een andere radio station wilt gaan. Op de website kan je naar Radio 538, SkyRadio, Qmusic, 3FM, Arrow Jazz, Arrow Classic Rock, Radio Veronica, Radio10Gold, Radio2, ClassicFM, Soulradio, SlamFM, Caz, 100% NL, Radio1, Radio NL, Radio5, Decibel, NashvilleFM, FreshFM, ze bieden genoeg keuzes aan dus.

Er is een grote groep Nederlanders die graag naar Nederlandse muziek luistert. Een geschikte radiozender voor hun is dan 100% NL. De vroege vogels kunnen tussen 6 en 10 ’s Ochtens luisteren naar “Goeiemorgen Lex” met host Lex Gaarthuis. De radio zender van  Q-music is een commercieel radiostation dat sinds 2005 uitzendt. Deze zender is in de laatste jaren veel veranderd niet alleen in prestatie maar ook in muziek stijl.

In het begin werd de focus gelegd op veel muziek en weinig presentatie. Tegenwoordig is Q-music een zender die naast de muziek ook uitgebreide presentatie heeft en diverse prijsvragen waarbij luisteraars verschillende kaartjes kunnen winnen voor bijvoorbeeld concerten. Ook interviewen zij vaak verschillende bekende artieste en praten met hun luisteraars. Er wordt dus niet alleen muziek gedraaid op een radio station maar er worden soms ook over verschillende onderwerpen gepraat.

Er zijn dus veel verschillende soorten radio stations die verschillenden soorten muziek aanbieden, dus je hoeft je zelf nooit te vervelen. Radioguide helpt radiostations met het promoten van hun radio station . Bekijk de website van de site om online radio luisteren naar de populairste radiozenders van Nederland: www.radioguide.nl !

http://www.radioguide.nl/