Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

extreem, extremer, extreemst

Zoals we allemaal weten zijn extreme sporten niet voor niet extreem. Deze sporten vereisen soms van de beoefenaar dat hij zijn leven waagt voor de sport.

Sommige mensen zeggen dat ze het een groot offer vinden om in het leger te gaan. Je loopt het risico je leven te verliezen, je kan volledig getraumatiseerd thuiskomen of je verliest je partner. Wat zou kunnen is dat je depressief raakt of mentaal in de war raakt.

Allemaal mogelijke scenario’s als je in het leger gaat en de keuze maakt om dat offer te maken. En zoals ik zei, sommige mensen vinden dit een groot offer. Maar dan zijn er dus ook mensen die niet alleen een offer zouden maken voor hun vaderland, maar ook hun leven willen wagen voor een sport. Een sport. Of het nou parachute springen is of cliff diven, het wordt allemaal gedaan tegenwoordig en je kan er van vinden wat je wil maar dat dit geen positieve ontwikkeling is, is wel helder geloof ik.

Hetzelfde geldt voor de persoon die besluit het doek van de trampoline te betreden. Je moet voorbereid zijn. Nie alleen fysiek. Je moet de grootste klappen mentaal aan kunnen om ze te verwerken en aan het eind van de dag gewoon mee te doen. Dit risico omdat trampoline springen gewoon heel erg gevaarlijk kan zijn. Hij staat van de grond, als je op springt ben je nog hoger, je kan er vanaf vallen .Je kan met je voeten tussen de beschermrand trampoline en de veren komen. Allemaal verschrikkelijk vervelende situaties. Maar wat je ook zou kunnen overwegen, zeker als er geen gras rondom de trampoline groeit of er nog kleine kinderen met de trampoline spelen. Je kan er namelijk een trampoline met veiligheidsnet omheen laten plaatsten. Dit zorgt ervoor dat je alleen nog maar verkeerd kan landen, maar dat heb je op de stoep ook.

https://www.trampolines.nl/