Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Hosted telefonie bij de helpdesk.

Hosted telefonie wordt steeds meer de norm bij de welbekende helpdesk waar je naartoe belt. Vrijwel alle grote en middelgrote bedrijven beschikken tegenwoordig over een helpdesk. Een helpdesk is van enorm belang voor bedrijven. Wanneer klanten vragen hebben, of klachten over de geleverde diensten of producten, dan worden deze veelal afgehandeld door de helpdesk van een bedrijf. Het is het visitekaartje van een bedrijf, en het bepaalt vaak of klanten zich binden, of naar de concurrent gaan. Slechte ervaringen bij een helpdesk leiden tot enorme ergernis en frustratie bij klanten. Iedereen heeft wel een verhaal over slechte service bij een bepaalde helpdesk. Je wordt in de wacht gezet, onvriendelijk te woord gestaan of er wordt niet met je meegedacht. Soms wordt je zelfs alleen maar door een robot te woord gestaan. Hosted telefonie is een middel wat de helpdesk van een bedrijf naar een hoger plan tilt. Hosted telefonie is een innovatieve oplossing met vele toepassingen. Wanneer je beseft wat het voor je bedrijf kan betekenen, dan zou het bijna vreemd zijn om er geen gebruik van te gaan maken. Een toonaangevend bedrijf in Nederland dat hosted telefonie levert is De Nederlandse Provider.

Laten we eens nader kennis maken met dit bedrijf.

 

Hosted telefonie bij De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider is een telecombedrijf dat naast hosted telefonie, vele andere IT- en telecomdiensten aanbiedt. Met de hoofdvestiging in Almere waar 30 professionals werken, en een netwerk van 250 IT ondernemers verspreid over het hele land is De Nederlandse Provider altijd dichtbij en bereikbaar. De Nederlandse Provider biedt oplossingen op maat en zadelt klanten niet op met technische vraagstukken over hoe ze hun telecom en IT moeten inrichten. Men kijkt vooral naar hetgeen een klant wilt, en past daar een oplossing toe. Bij de helpdesk van een bedrijf dat draait op hosted telefonie, is het beheer van de telefooncentrale volledig in handen van de provider. Je hebt er dus er geen omkijken naar, want de telefooncentrale bevindt zich in feite in de cloud, welke wordt beheerd door De Nederlandse Provider. Ook is hosted telefonie vaak tot 60% goedkoper dan het gedateerde bellen via ISDN. Wil je hier meer over weten, bezoek dan eens de site van De Nederlandse Provider.

Data

Hosted telefonie helpt bij het verzamelen van data.

De helpdesk van een bedrijf kan een schat aan data leveren over klanten en de markt. Via de toepassingen bij hosted telefonie kan men ook exact alle prestaties van medewerkers op een helpdesk meten. Alle gesprekken kunnen eenvoudig worden opgenomen en beluisterd. Ook kan men nagaan hoe lang gesprekken duren en hoe lang mensen in de wacht worden gezet. Als je je helpdesk wilt verbeteren, heb je data nodig, want meten is weten!

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er bij onderhoud aan de cv-ketel?

Effectieve communicatie naar uw klanten

Samsung Galaxy S8: de meest kwetsbare smartphone ooit