Vetlog
Image default
Computers / Internet / Searching

Is hosted telefonie de oplossing voor uw bedrijf?

Veel bedrijven zien het als een lastige en onmogelijke klus om zelfstandig hun telefonie te beheren, voor deze bedrijven is hosted telefonie de ideale oplossing. Hosted telefonie houdt namelijk in dat u uw telefonie uit handen geeft aan de Nederlandse Provider. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de telefonie op een goede manier geregeld zal worden en dat u precies weet waar u aan toe bent. Wij bieden een aantal zeer belangrijke voordelen ten opzichte van andere aanbieders. Zo zorgen wij ervoor dat u een nieuwe telefooncentrale zult krijgen. Ook hoeft u bij ons geen onderhoudscontracten af te sluiten en zorgt u er dus voor dat u de flexibiliteit houdt waar u zo dol op bent.

Hosted telefonie als ideale oplossing

Bij de Nederlandse Provider vinden wij het belangrijk om ons continu te blijven ontwikkelen op het gebied van hosted telefonie. Doordat wij ons continu aan het ontwikkelen zijn, kunnen wij u veel nieuwe functies aanbieden. Hierbij kunt u denken aan vast-mobiel integratie. Daarnaast komen er altijd wel weer wat nieuwe functies bij en zullen er dus nog meer nieuwe functies beschikbaar zijn als u contact met ons opneemt om alles te weten te komen over hosted telefonie. Bij de Nederlandse Provider geniet u van een aanzienlijke besparing op gesprekskosten en abonnementen. Hierdoor houdt u nog meer geld over in uw portemonnee en kunt u dit besteden aan veel andere leuke dingen

Veel voordelen

Wij bieden als groot voordeel dat wij zorgen voor doorschakeling bij calamiteiten. Wanneer er calamiteiten zijn, zal er een doorschakeling plaatsvinden waarbij een oproep naar een uitwijklocatie of mobiel nummer zal worden gestuurd. Ook bieden wij u een receptioniste post aan, waarbij u kunt zien of uw collega’s aanwezig zijn. Kortom: bij de Nederlandse Provider geniet u van heel wat handige voordelen en ook nog eens van de laagste prijzen. Wat wilt u nog meer?!

Bezoek onze website

Neem snel een kijkje op de website www.denederlandseprovider.nl en kom alles te weten over hosted telefonie. Wij helpen u graag bij het vinden van uw passende pakket en zien u graag tegemoet als klant van de Nederlandse Provider!

Gerelateerde artikelen

ZIn hebben in intimiteit

Kostbaar bezit

Waarom is SEO zo waardevol voor je website?